09.04.2019 10:45h
Dobitnik dva Grammyja Jacob Collier na Tvrđavi sv. Mihovila!

 


 

Dobitnik dva Grammyja Jacob Collier na Tvrđavi sv. Mihovila!

 

Jacob Collier će 24. srpnja na Tvrđavu sv. Mihovila donijeti #VišeOdGlazbe u istoimenoj koncetnoj sezoni! 

Mladi britanski multi-instrumentalist šibenskoj će publici pokazati kako izgleda kada se u jednoj osobi objedini više glazbenih uloga. 

Iznimno talentirani Jacob svoje pjesme piše, aranžira, producira te samostalno izvodi pjevajući sve vokalne i svirajući sve instrumentalne dionice. Njegov glazbeni stil fuzija je jazza, funka, folka, gospela, elektronske i klasične glazbe, a ono što ga razlikuje od ostalih je izvedba temeljena na improvizacijama i slaganjem netipičnih harmonija.

Da se radi o jedinstvenom glazbeniku potvrdile su i dvije nagrade Grammy za aranžmane pjesama s njegova debi albuma In My Room. Nastao u četiri zida njegove sobe, album je uslijedio nakon viralnog uspjeha Jacobovih obrada popularnih pjesama koje je svijetu predstavio na svom You Tube kanalu.

Iz svoja četiri zida izašao je na svjetske pozornice kojima trenutno promovira Djesse Vol. 1, prvi od četiri albuma iz ciklusa istog imena.

Poslušajte singl:

 

Lakoća prelaska s jednog instrumenta na drugi i pozitivna energija kojom osvaja publiku zaštitni su znak njegovih nastupa uživo. Upotpunjeni vizualnim efektima usklađenima s ritmom glazbe koju izvodi, Jacobovi koncerti malo koga ostave ravnodušnim!

Ovoga se ljeta u to uvjerite sami!

 

ULAZNICE:

CIJENA: 210 kn / 230 kn od 5.7.2019. 

Ulaznice dostupne od 9. travnja na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te u City Pointu (Don Krste Stošića 1). 

 

Samo za članove Kluba:

10% popusta pri kupnji ulaznica ostvarite u City Pointu! Individualni članovi na kupnju jedne, a nositelji obiteljskih članskih iskaznica na dvije ulaznice).

Na istom mjestu vlasnici kartica Addiko banke ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.