27.03.2019 10:48h
Šibenska narodna glazba na Tvrđavi sv. Mihovila u rokerskom tonu!

 


 

 

27. lipnja u 21 sat jedna od najdugovječnijih kulturnih institucija grada, Šibenska narodna glazba počastit će svoju vjernu, ali i novopečenu publiku, programom za pamćenje. Energični program pod nazivom Rock vol. 2 nosi predznak čijim će zvukom pedesetak članova orkestra pod majstorskom palicom maestra Damira Marušića ispuniti Tvrđavu sv. Mihovila!

Cjelovečernji repertoar sačinjavaju podjednako klasici i noviji hitovi. Glazbari će ih izvesti u svom poznatom, raskošnom zvuku za koji je zaslužan broj instrumenata kojima vješto vladaju ovi iskusni svirači. Publika će stoga imati priliku uživati u nesvakidašnjem, rokerskom izdanju orkestra, te izvedbama njihovih, uvijek zanimljivih, gostiju iznenađenja.

Valja spomenuti i da je koncert na šibenskoj tvrđavi jedan od dva koncerta koje glazba godišnje održi. Željno iščekivajući njihove nastupe, publika se na koncerte orkestra vraća ukazati svoje poštovanje i ljubav. S druge strane, glazbari svakim nastupom iznova uspiju oduševiti svoje vjerne poklonike te osvojiti nove obožavatelje.

 

 

 

Povremeni izleti u različite glazbene žanrove glazbarima nisu strani, a ovoljetni repertoar rock hitova prodrmati će kamene zidine tvrđave – večer je to koja se ne smije propustiti!

KUPI ULAZNICU:

Cijena: 100 kn

Ulaznice dostupne i na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te u u City Pointu (Don Krste Stošića 1). 

Samo za članove Kluba:

Ostvarite 10% popusta pri kupnji ulaznica u City Pointu (individualnom iskaznicom ostvaruje se popust na jednu, a obiteljskom iskaznicom na dvije ulaznice).

Na istom mjestu vlasnici kartica Addiko banke ostvaruju 5% popusta pri kupnji ulaznica za koncert.

 

Podsjetimo, Šibenska narodna glazba prošle je godine na Tvrđavi sv. Mihovila svečanim koncertom proslavila obljetnicu svog dugogodišnjeg djelovanja. U 170 djelovanja nanizali su impresivne uspjehe: orkestar iza sebe ima preko 12 000 koncerata,  nastupe pred vjerskim i državnim poglavarima, brojne nagrade i priznanja, a svojedobno su se okušali i u skladanju filmske glazbe.