Program


Program

 

SEZONA 2019.

Bili ste na koncertima u koncertnim dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje? Mi smo uvjereni da niste dok ne doživite koncert na vrhu tvrđave sv. Mihovila, s nevjerojatnom akustikom i prekrasnim pogledom, uz zalazak sunca ili ispod čistog zvjezdanog neba.

Jeste li spremni?

 

Budite prvi koji će dobiti informacije i prijavite se na naš Newsletter.

 
 

20.6. KLAPA BONACA & gosti - Dalmacijo, slušaj ovo!

Klapa Bonaca će koncertom na Tvrđavi sv. Mihovila, 20. lipnja, obilježiti četrdesetu godinu svog djelovanja. Večer puna emocija označit će vrhunac bogate karijere šibenskog ansambla, koji će i nakon ovog slavlja nastaviti u istom stilu nepresušne ljubavi prema glazbi.

Slavljeničkom koncertu pridružiti će se brojni gosti među kojima su Zorica Kondža, Tedi Spalato, pijanistica Gordana Pavić i Nera Gojanović. Dio koncertne večeri posvećen je voljenom prijatelju, Oliveru Dragojeviću, a upravo će njegov sastav Dupini instrumentalno pratiti cjelovečernji program. Šibenskoj publici klapa je pripremila još iznenađenja – o čemu se radi saznati će se u narednim mjesecima!

ULAZNICE:

 

12. - 14.7. COMEDY FOTRESS FESTIVAL

Comedy Fortress Festival na Tvrđavi sv. Mihovila okupit će neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice. Trodnevni međunarodni festival komedije po prvi puta se održava u Hrvatskoj, na najljepšoj pozornici Jadrana. Kroz tri dana Tvrđava sv. Mihovila biti će prva europska utvrdom smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije!

U odabiru programa sudjeluje i ugledno kazalište komedije - Soho Theatre iz Londona koji je uz Aquarius Records, London Calling i Tvrđavu kulture Šibenik suorganizator festivala. 

ULAZNICE: comedyfortressfestival.com

 

28.7. ZORAN PREDIN & Damir Kukuruzović Django Group - Zoran pjeva Arsena

Zoran Predin će 28. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila, uz pratnju vrhunskih glazbenika Damira Kukuruzovića i Django Group, šibenskoj publici izvesti Arsenove pjesme u novim, gypsy swing aranžmanima. Pjesme su nastale u suradnji s producentom Brunom Urlićem i dio su nedavno objavljenog albuma Zoran pjeva Arsena. Ovaj je koncet jedinstvena glazbena posveta liku i djelu jednom od najvećih hrvatskih kantautora – ili, bolje rečeno, posveta prijateljstvu.

ULAZNICE:

 

7.8. BOŽO VREĆO

Umjetnik koji svoju umjetnost i živi; pisac, modni dizajner, ali prije i poslije svega jednostavno - Božo, vraća se na Tvrđavu sv. Mihovila, 7. kolovoza u sklopu koncertne sezone Više od glazbe! 

Božo je šibensku publiku već osvojio iskrenošću, prirodnošću, bogatstvom vokala i izvedbe na koncertu održanom prije dvije godine. Čini se da je ljubav obostrana, jer je upravo Tvrđavu sv. Mihovila Božo odabrao da bude dio njegove svjetske turneje koja uključuje datume u Australiji, Amsterdamu, Berlinu, Münchenu, Beču. Bez sumnje je da će i njegov ovogodišnji nastup biti upamćen, jer je spoj misticizma i realizma njegove glazbe kao stvoren za toplu ljetnu večer unutar zidina tvrđave.

ULAZNICE: