Program 2018.


Program 2018.

 

KONCERTI POD ZVJEZDANIM NEBOM!

Bili ste na koncertima u koncertnim dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje. Mi smo uvjereni da niste dok ne doživite koncert na vrhu tvrđave sv. Mihovila, s nevjerojatnom akustikom i prekrasnim pogledom, uz zalazak sunca ili ispod čistog zvjezdanog neba. 

Koncertna sezona 2018. na Tvrđavi sv. Mihovila - Samo dobre vibracije!

 

Početak koncerta The Frajle pomaknut je na 22 sata. 

 

 

 

 

 

2.8.2018. od 21 sat MARIO BIONDI aftershow ALEX BARCK

Talijanska jazz i soul senzacija toplog i senzualnog glasa, izvest će svoje najpoznatije hitove This is What You Are, Shine On, What Have You Done t.o Me. Uz njih publika će imati priliku uživati u pjesmama s aktualnog albuma Brasil, moćnog glazbenog izdanja na kojem. e miješaju elementi soula, jazza, popa i bossa nove, nastali iz suradnje s renomiranim brazilskim glazbenicima i međunarodnim umjetnicima. 

Nakon Maria Biondija šibensku će publiku rasplesati Alex Barck, jedan od osnivača berlinskog DJ kolektiva Jazzanova. Ova legendarna šesteročlana skupina stvorila je i popularizirala novi glazbeni pravac koji spaja elektronsku i house glazbu s jazz elementima – nu jazz. Neobičan spoj raznolikih žanrova, od soula popa do živahnih ritmova dance glazbe, čini ovu eklektičnu skupinu glazbenika jedinstvenom na sceni.

Cijena ulaznice iznosi 250 kn.

KUPI ULAZNICE ON-LINE

   

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point  (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.

14.8.2018. Róisín Murphy od 21 sat - RASPRODANO
Poznata najprije kao frontmenica dance i trip hop dua Moloko, a kasnije i kao samostalna sila, Róisín Murphy se vrlo rano pozicionirala kao prepoznatljiva umjetnica i apsolutna vladarica britanske dance scene, kako vokalno, tako i vizualno. 

KUPI ULAZNICE ON-LINE

 

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.
 

 

5.9.2018. BRYAN FERRY od 20 sati - RASPRODANO!

Bryan Ferry na ekskluzivni koncert u Hrvatskoj dolazi u pratnji sedmočlanog benda, što jamči vrhunsku live izvedbu za samo 1000 sretnika - zaljubljenika u bezvremensku Ferryjevu glazbu. U narednim mjesecima bit će objavljeno tko će na pozornicu stupiti prije Ferryja.

Ulaznice su u prodaji od 12. ožujka, na već dobro znanim prodajnim mjestima tvrđava – City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) i blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone – te sustavima www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kn, a nakon 1. svibnja ona će iznositi 490 kuna.

KUPI ULAZNICE ON-LINE

 

  

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point  (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.

PSSST! Generalni pokrovitelj Tvrđave kulture Šibenik – Addiko Banka osigurala je 5% popusta na ulaznice kupljene u City Pointu šibenskih tvrđava uz predočenje Addiko kartice.

Tvrđava kulture nije zaboravila svoje vjerne članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava, za koje je osigurala 10% jednokratnog popusta pri kupovini ulaznica za ovaj vrhunski koncert! Kupnjom ulaznice u City Pointu individualna članska ostvaruje pravo na popust pri kupnji 1 ulaznice za koncert, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na 2 ulaznice uz popust. Broj ulaznica uz korištenje promotivnog popusta je ograničen, stoga požurite po svoju! Učlani se u Klub!

28.9.2018. ŠPD Kolo & Simfonijski puhački orkestar HV-a

Šibensko pjevačko društvo „Kolo“ uz već tradicionalnu suradnju sa Simfonijskim puhačkim orkestrom HV-a, i ove godine, petu sezonu zaredom, vraća se Tvrđavi sv. Mihovila kako bi svojim nastupom zaokružilo još jednu uspješnu koncertnu sezonu tvrđave i uveličalo obilježavanje Dana grada Šibenika i blagdana sv. Mihovila.

.

Plati svojom Mastercard® i Maestro® karticom na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava i ostvari popust od 10%!