Program 2018.


Program 2018.

 

KONCERTI POD ZVJEZDANIM NEBOM!

Bili ste na koncertima u koncertnim dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje. Mi smo uvjereni da niste dok ne doživite koncert na vrhu tvrđave sv. Mihovila, s nevjerojatnom akustikom i prekrasnim pogledom, uz zalazak sunca ili ispod čistog zvjezdanog neba. 

Koncertna sezona 2018. na Tvrđavi sv. Mihovila - Samo dobre vibracije!

 

 

 

2.8.2018. MARIO BIONDI od 21 sat

Talijanska jazz i soul senzacija toplog i senzualnog glasa, izvest će svoje najpoznatije hitove This is What You Are, Shine On, What Have You Done to Me. Uz njih publika će imati priliku uživati u pjesmama s aktualnog albuma Brasil, moćnog glazbenog izdanja na kojem se miješaju elementi soula, jazza, popa i bossa nove, nastali iz suradnje s renomiranim brazilskim glazbenicima i međunarodnim umjetnicima. 

Prvi kontingent od 220 early bird ulaznica po cijeni od 220 kn u prodaji je od 5. ožujka! Za sve koji propuste prvi kontingent early bird ulaznica, pretprodajna cijena će biti 250 kuna do dana koncerta, kada će cijena ulaznica, ukoliko ih ostane, iznositi 280 kuna.

KUPI ULAZNICE ON-LINE

   

Prodajna mjeta šibenskih tvrđava: City Point  (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.

 

5.9.2018. BRYAN FERRY od 20 sati - RASPRODANO!

Bryan Ferry na ekskluzivni koncert u Hrvatskoj dolazi u pratnji sedmočlanog benda, što jamči vrhunsku live izvedbu za samo 1000 sretnika - zaljubljenika u bezvremensku Ferryjevu glazbu. U narednim mjesecima bit će objavljeno tko će na pozornicu stupiti prije Ferryja.

Ulaznice su u prodaji od 12. ožujka, na već dobro znanim prodajnim mjestima tvrđava – City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) i blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone – te sustavima www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kn, a nakon 1. svibnja ona će iznositi 490 kuna.

KUPI ULAZNICE ON-LINE

 

  

Prodajna mjeta šibenskih tvrđava: City Point  (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.

PSSST! Generalni pokrovitelj Tvrđave kulture Šibenik – Addiko Banka osigurala je 5% popusta na ulaznice kupljene u City Pointu šibenskih tvrđava uz predočenje Addiko kartice.

Tvrđava kulture nije zaboravila svoje vjerne članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava, za koje je osigurala 10% jednokratnog popusta pri kupovini ulaznica za ovaj vrhunski koncert! Kupnjom ulaznice u City Pointu individualna članska ostvaruje pravo na popust pri kupnji 1 ulaznice za koncert, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na 2 ulaznice uz popust. Broj ulaznica uz korištenje promotivnog popusta je ograničen, stoga požurite po svoju! Učlani se u Klub!