Program


Program

 

SEZONA 2019.

Bili ste na koncertima u koncertnim dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje? Mi smo uvjereni da niste dok ne doživite koncert na vrhu tvrđave sv. Mihovila, s nevjerojatnom akustikom i prekrasnim pogledom, uz zalazak sunca ili ispod čistog zvjezdanog neba.

Pozornica Tvrđave sv. Mihovila donosi i više od glazbe - što nas sve čeka u ljetnoj sezoni 2019. biti će poznato uskoro.

Budite prvi koji će dobiti informacije i prijavite se na naš Newsletter.

 
 

12. - 14.7. COMEDY FOTRESS FESTIVAL

Comedy Fortress Festival na Tvrđavi sv. Mihovila okupit će neka od najvećih i najtraženijih imena svjetske stand up scene današnjice. Headliner festivala je veliki Dylan Moran (Black Books, Shaun of the Dead) koji na jadransku obalu donosi poznati show, Doctor Cosmos. Festival će upotpuniti njegov irski kolega, Jimeoin, a iz londonskog SOHO Theatrea dolaze Shappi Khorsandi (Live at the Apollo, 8 Out of 10 Cats), Nish Kumar (The Mash Report) i pobjednica prošlogodišnjeg edinburškog Fringe Festivala Rose Matafeo (Funny Girls). Njima će se pridružiti i ruska komičarka Olga Koch, Kai Humphries, Javier Jarquin i regionalne snage - Vlatko Štampar i Nikola Silić.

Trodnevni međunarodni festival komedije po prvi puta se održava u Hrvatskoj, na najljepšoj pozornici Jadrana. Kroz tri dana Tvrđava Sv. Mihovila biti će prva europska utvrdom smijeha, kreativnog duha i pozitivne energije!

U odabiru programa sudjeluje i ugledno kazalište komedije - Soho Theatre iz Londona koji je uz Aquarius Records, London Calling i Tvrđavu kulture Šibenik suorganizator festivala.