Program 2018.


Program 2018.

 

KONCERTI POD ZVJEZDANIM NEBOM!

Bili ste na koncertima u koncertnim dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje. Mi smo uvjereni da niste dok ne doživite koncert na vrhu tvrđave sv. Mihovila, s nevjerojatnom akustikom i prekrasnim pogledom, uz zalazak sunca ili ispod čistog zvjezdanog neba. 

Koncertna sezona 2018. na Tvrđavi sv. Mihovila - Samo dobre vibracije!

 

Početak koncerta The Frajle pomaknut je na 22 sata. 

24/8 Changer: Inner Circle

25/8 Changer: Darko Rundek

 

 

 

 

 

28.9.2018. ŠPD Kolo & Simfonijski puhački orkestar HV-a

Šibensko pjevačko društvo „Kolo“ uz već tradicionalnu suradnju sa Simfonijskim puhačkim orkestrom HV-a, i ove godine, petu sezonu zaredom, vraća se Tvrđavi sv. Mihovila kako bi publiku poveli u jedinstvenu glazbenu šetnju.

U sklopu njihova ovogodišnjeg programa pod nazivom Stay Tuned naći će se obrade pjesama iz mjuzikla poput West Side Story i Cats, kino-hitova poput AvataraIgara gladiGospodara prstenova i Ratova zvijezda, te glazbeni brojevi iz remek djela domaće kinematografije.

Da su kolaši sam vrh hrvatskog zborskog pjevanja potvrđuje niz nagrada koje su primili za svoje nastupe na festivalima i natjecanjima zborova u Hrvatskoj i inozemstvu. Oslonjeni na duboko ukorijenjenu tradiciju pjevanja u Šibeniku uvijek iznova uspijevaju iznenaditi kvalitetom izvedbe te oduševiti bogatstvom i raznolikošću repertoara.

Ulaznice su u prodaji  na već dobro znanim prodajnim mjestima tvrđava – City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) i blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone – te sustavima www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com. Cijena ulaznica iznosi 100 kuna.

KUPI ULAZNICE ON-LINE

 

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point  (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.

PSSST! Generalni pokrovitelj Tvrđave kulture Šibenik – Addiko Banka osigurala je 5% popusta na ulaznice kupljene u City Pointu šibenskih tvrđava uz predočenje Addiko kartice.

Tvrđava kulture nije zaboravila svoje vjerne članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava, za koje je osigurala 10% jednokratnog popusta pri kupovini ulaznica za ovaj vrhunski koncert! Kupnjom ulaznice u City Pointu individualna članska ostvaruje pravo na popust pri kupnji 1 ulaznice za koncert, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na 2 ulaznice uz popust. Broj ulaznica uz korištenje promotivnog popusta je ograničen, stoga požurite po svoju! Učlani se u Klub!