Program 2018.


Program 2018.

 

KONCERTI POD ZVJEZDANIM NEBOM!

Bili ste na koncertima u koncertnim dvoranama, na livadama, egzotičnim lokacijama i mislite da ste doživjeli najbolje. Mi smo uvjereni da niste dok ne doživite koncert na vrhu tvrđave sv. Mihovila, s nevjerojatnom akustikom i prekrasnim pogledom, uz zalazak sunca ili ispod čistog zvjezdanog neba. 

Koncertna sezona 2018. na Tvrđavi sv. Mihovila - Samo dobre vibracije!

 

Početak koncerta The Frajle pomaknut je na 22 sata. 

 

 

 

 

 

7.6. 2018. od 21 sat URBAN&4 - Dan Kluba prijatelja šibenskih tvrđava

Uplovljavamo u petu sezonu najljepše pozornice pod otvorenim nebom zajedno, s prijateljima koji su tu od samog početka!

Ulaznica za koncert u slobodnoj prodaji nema, no članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava mogu u City pointu preuzeti svoju ulaznicu uz predočenje valjane članske iskaznice!

28.6.2018. od 21 sat - 170 GODINA ŠIBENSKE NARODNE GLAZBE

Nakon prošlogodišnjeg prvog koncerta na Tvrđavi sv. Mihovila, Šibenska se narodna glazba vraća na najljepšu pozornicu na Jadranu u slavljeničkom tonu! Svoj 170. rođendan ova najdugovječnija šibenska kulturna institucija proslavit će prigodnim koncertom 28. lipnja, s početkom u 21 sat.

Cijena ulaznica je 100 kn.

KUPI ULAZNICE ONLINE:

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point (Don Krste Stošića 1) i blagajne tvrđava sv. Mihovil i Barone.

Članove Kluba prijatelja u City pointu očekuje popust od 10% na kupnju ulaznica (individualne članove na kupnju jedne, a obiteljske članske iskaznice na 2 kupljene ulaznice) dok vlasnici kartice Addiko banke ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

 

22.7.2018. od 21 sat Ansambl LADO

Spektakularnom cjelovečernjom izvedbom na pozornici Tvrđave sv. Mihovila, Ansambl narodnih plesova i pjesama LADO, šibenskoj publici će predstaviti svoj najnoviji glazbeno – scenski program pod nazivom „Ideju regruti“.

Cijena ulaznica je 120 kn, a na dan izvedbe bit će 140 kn.

KUPI ULAZNICE ONLINE:

 

 

25.7.2018. od 21 sat LP - RASPRODANO

Nezaustavljiva američka kantautorica Laura Pergolizzi, poznatija kao LP, po prvi puta dolazi u Hrvatsku gdje će svojim moćnim vokalom ispuniti pozornicu Tvrđave sv. Mihovila. Samo tisuću ljubitelja njene glazbe imati će priliku uživati u nastupu ove umjetnice, na lokaciji koja je jedinstvena poput nje same.

Broj ulaznica po early bird cijeni od 290 kn je rasprodan, a nova cijena je 330 kn.

KUPI ULAZNICE ONLINE:

  

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point (Don Krste Stošića 1) i blagajne tvrđava sv. Mihovil i Barone.

Članove Kluba prijatelja u City pointu očekuje popust od 10% na kupnju ulaznica (individualne članove na kupnju jedne, a obiteljske članske iskaznice na 2 kupljene ulaznice) dok vlasnici kartice Addiko banke ostvaruju popust od 5% pri kupnji ulaznica.

 

2.8.2018. od 21 sat MARIO BIONDI aftershow ALEX BARCK

Talijanska jazz i soul senzacija toplog i senzualnog glasa, izvest će svoje najpoznatije hitove This is What You Are, Shine On, What Have You Done to Me. Uz njih publika će imati priliku uživati u pjesmama s aktualnog albuma Brasil, moćnog glazbenog izdanja na kojem se miješaju elementi soula, jazza, popa i bossa nove, nastali iz suradnje s renomiranim brazilskim glazbenicima i međunarodnim umjetnicima. 

Nakon Maria Biondija šibensku će publiku rasplesati Alex Barck, jedan od osnivača berlinskog DJ kolektiva Jazzanova. Ova legendarna šesteročlana skupina stvorila je i popularizirala novi glazbeni pravac koji spaja elektronsku i house glazbu s jazz elementima – nu jazz. Neobičan spoj raznolikih žanrova, od soula popa do živahnih ritmova dance glazbe, čini ovu eklektičnu skupinu glazbenika jedinstvenom na sceni.

Pretprodajna cijena iznosi 250 kuna do dana koncerta, kada će cijena ulaznica, ukoliko ih ostane, iznositi 280 kuna.

KUPI ULAZNICE ON-LINE

   

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point  (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.

14.8.2018. Róisín Murphy od 21 sat - RASPRODANO
Poznata najprije kao frontmenica dance i trip hop dua Moloko, a kasnije i kao samostalna sila, Róisín Murphy se vrlo rano pozicionirala kao prepoznatljiva umjetnica i apsolutna vladarica britanske dance scene, kako vokalno, tako i vizualno. 

KUPI ULAZNICE ON-LINE

 

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.
 

 

5.9.2018. BRYAN FERRY od 20 sati - RASPRODANO!

Bryan Ferry na ekskluzivni koncert u Hrvatskoj dolazi u pratnji sedmočlanog benda, što jamči vrhunsku live izvedbu za samo 1000 sretnika - zaljubljenika u bezvremensku Ferryjevu glazbu. U narednim mjesecima bit će objavljeno tko će na pozornicu stupiti prije Ferryja.

Ulaznice su u prodaji od 12. ožujka, na već dobro znanim prodajnim mjestima tvrđava – City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) i blagajnama tvrđava sv. Mihovil i Barone – te sustavima www.eventim.hr i www.croatia-tickets.com. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kn, a nakon 1. svibnja ona će iznositi 490 kuna.

KUPI ULAZNICE ON-LINE

 

  

Prodajna mjesta šibenskih tvrđava: City Point  (Don Krste Stošića 1), blagajne tvrđava sv. Mihovila i Barone.

PSSST! Generalni pokrovitelj Tvrđave kulture Šibenik – Addiko Banka osigurala je 5% popusta na ulaznice kupljene u City Pointu šibenskih tvrđava uz predočenje Addiko kartice.

Tvrđava kulture nije zaboravila svoje vjerne članove Kluba prijatelja šibenskih tvrđava, za koje je osigurala 10% jednokratnog popusta pri kupovini ulaznica za ovaj vrhunski koncert! Kupnjom ulaznice u City Pointu individualna članska ostvaruje pravo na popust pri kupnji 1 ulaznice za koncert, dok vlasnici obiteljskih članskih iskaznica ostvaruju pravo na 2 ulaznice uz popust. Broj ulaznica uz korištenje promotivnog popusta je ograničen, stoga požurite po svoju! Učlani se u Klub!